Počátky závodního stravování v této společnosti lze datovat již od roku 1932. Nyní rodinná firma založená v roce 1999 převzala letitou tradici kvalitního závodního stravování. Původní prostory byly generálně zrekonstruovány a nově byla dostavěna moderní vyvařovna a kompletně nové sklady. V současnosti splňují veškeré prostory nejpřísnější hygienické požadavky a poskytují kvalitní zázemí jak pro zaměstnance, tak i pro zákazníky. Společnost využívá nejmodernější technologii. Moderní sklady s automatickým monitoringem teplot dávají záruku kvalitní úschovy veškerých surovin. Díky vysoké kvalitě a příznivé ceně vyráběných jídel se neustále zvyšuje počet spokojených strávníků a pravidelných odběratelů. To zároveň umožňuje nadále rozšiřovat a zpestřovat nabídku a vycházet vstříc přáním a požadavkům odběratelů. Základem jsou jídla české kuchyně, ale nabídka není ochuzena ani o zahraniční speciality. Všechny výrobní i výdejní provozy jsou certifikovány systémem HACCP a systematicky kontrolovány dle pravidel vnitřního auditu.
Napsat komentář